Els 7 regnes perduts (casal de primària)

Untitled220 (3)

Des de la creació de l’Univers fins al dia d’avui, la història està plena de misteris sense resoldre, des de la famosa ciutat submergida de l’Atlàntida, passant per l’enfonsament del Titànic o l’existència de l’Àrea 51.

Aquests misteris han portat de bòlit a milers de científics i exploradors al llarg de les dècades, deixant encara més preguntes i dubtes per resoldre.

Acompanyeu-nos en aquesta aventura plena de reptes  i preguntes. 

Necessitem la vostra ajuda URGENT!!!!

 

QUÈ FAREM 

-1 sortida de TOT el dia

-1 sortida de MIG dia

-1 sortida d’aigua (matí)

EXEMPLE DE SETMANA TIPUS

Captura

INSCRIPCIÓ

 Les dates d’inscripcions són del 23 d’abril al 23 de maig  si ho feu dins el període d’ajuts a les famílies, després d’aquest període  fins a exhaurir les places disponibles.

Podeu fer la preinscripció a través del següent enllaç de l’Ajuntament a partir del  26/4/22: https://vacances.barcelona.cat/ca/inscripcions primària (dins aquesta pàgina podreu veure totes les dates)

 Una vegada tramitada al preinscripció la reserva queda feta a l’espera d’acabar de formalitzar-la amb la resta de documents i el justificant del banc corresponent al pagament de mínim el 50% de l’import dels torns i opcions escollides  (o en el cas de beca, enviament de la demanda de beca escanejada).

Podreu enviar aquests documents escanejats a: casals@closques.cat

Hi ha l’opció de pagament fraccionat (consulteu condicions a través del correu@).

El pagament es pot fer en efectiu (cita prèvia), o mitjançant transferència bancària, tarja de crèdit/dèbit o fent un ingrés a qualsevol caixer automàtic de LA CAIXA (encara que no tingueu cap compte amb la Caixa també es pot fer) al número de compte següent:

ES21 2100 6522 9122 0213 7866

Molt important! : Com a referència cal posar el nom de l’infant.

Un cop  fet el pagament s’haurà d’enviar escanejats el justificant de pagament juntament amb el full d’inscripció i el carnet de vacunacions i  la targeta sanitària a: casals@closques.cat

Per entregar la documentació presencial és imprescindible demanar cita prèvia.

PREUS

foto preus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ddescomptes i altres informacions:

L’ acollida de 8h a 9h és gratuïta (entrada màx. 8:45h) imprescindible marcar-ho al formulari.

Descomptes: (no acumulables entre si)

-dte. 5% del pagament de 4 o més setmanes d’un sol cop (seguides o no).

.dte. 5% Pagament abans de finalitzar la campanya d’ajuts de l‘Ajuntament de Barcelona (del 24 d’abril al 21 de maig).

-dte. 3% per dos o més germans/es inscrits/tes al mateix torn (a descomptar a partir del 2n).

 

QUÈ CAL PORTAR?  (pot ser que a causa del COVID19 hi hagi canvis)

  • cada dia han de portar una motxilla amb roba per fer remullada ( xancletes, tovallola, banyador, i crema solar) tot marcat amb el nom. Es recomana portar també gorra. En cas de que es fes alguna sortida que impliqués no mullar-se, el dia d’abans es notificarà a les famílies per tal de que no hagin de preparar la motxilla per activitats d’aigua.
   cada dia esmorzarem, per tant es recomana portar un entrepà petit o una peça de fruita a dins la motxilla.
  • Els dies que fem excursions de mig dia cal que cada nen porti una ampolleta d’aigua per anar-se hidratant.
  • es recomana que aquells dies que toqui piscina o sortida aquàtica, els nens i nenes portin posat de casa el banyador i la primera tongada de crema solar. Els monitors abans i durant l’ activitat tornaran a fer repassada de cremes.
  • a les sortides de tot el dia, i el dia de piscina (tornada a les 15h.) els nens que es queden a menjar durant el casal no cal que portin dinar ja que tindran pícnic. Aquells que fan opció fins les 13h, han de portar el dinar de casa, o avisar el dilluns d’ aquella setmana que voldran pícnic.
  • en cas d’haver de donar medicació durant el casal cal firmar autorització prèvia i portar la recepta del metge.
  • aquells nens que marxin sols a casa o que són recollits per algun germà gran que també participa al casal, necessitaran l’autorització firmada dels pares o tutors. Si algun nen, de manera esporàdica és recollit per alguna altre persona que no son els pares, hauran d’avisar via escrita, telefònica o a l’entrada del casal qui els recollirà.
  • l’entrada al casal tindrà lloc de 9.00h a 9.10 h per la porta d’entrada a l’escola (Carrer bac de roda). Les recollides de les 13h, 15h i 17h, i entrada de les 15.00h tindran lloc per la porta del pati.
  • l’acollida gratuïta de matí és de 8 a 8:45,  més tard d’aquest horari no es podrà entrar fins les 9h. , hora que comença el casal i és imprescindible que l’alumne hagi avisat o s’hagi apuntat amb anterioritat.
FULL INSCRIPCIÓ ARENAL DE LLEVANT_2022

        DÍPTIC primària ARENAL 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>