Extra escolars

general4cropped-logo.jpg

Serveis d’activitats extraescolars
Closques ofereix a les famílies un ampli ventall d’activitats extraeSCOLARS. Les podem dividir entre activitats esportives, activitats artístiques i activitats lúdiques.
Podeu CLICAR sobre el títol  per a veure més informació de cada activitat.

kiddo imatge

ANGLÈS
Estudis recents posen de manifest l’ importància d’ una introducció primerenca de contacte amb llengües estrangeres. Aquesta inserció precoç ha d’ ésser entesa com una introducció que vingui guiada per un foment de la capacitat comunicativa oral, tant pel que fa a l’ expressió com a la comprensió, i per una motivació que faci que els infants mostrin una actitud positiva vers aquesta llengua que comencen a aprendre.
Seguim com el curs passat amb l’empresa KiDDo que és una innovadora escola d’anglès dirigida a tots aquells que creuen que mai no és massa d’hora per aprendre!

JUMPIJNG

JUMPING CLAY
JumpingClay és una argila de colors molt fàcil de manipular que s‘asseca a l’aire sense necessitat de forn i sense esquerdar-se. És lleugera i suau, posseeix olors naturals que fan molt agradable i relaxant la seva manipulació.
Amb JumpingClay, neix un nou concepte de modelat que facilita el desenvolupament de les capacitats artístiques, psicomotrius i cognitives amb el treball del volum i les tres dimensions.

ROGELIO RIVEL 1

CIRC
Acrobàcia, equilibris acrobàtics, malabars, equilibri sobre objectes…
sessions d’una hora i mitja
Desenvolupar capacitats físiques, socials i humanes

contacontes

CONTACONTES
Activitat per als més petits on s’explica i es fan activitats envers un conte.

-cuina-

Taller de cuina
Aquesta divertida activitat consisteix a ensenyar als nens i nenes a cuinar plats senzills a la vegada que despertem el seu interès per una bona alimentació. Hi haurà receptes que no caldrà fer servir foc, d’altres que cuinarem a l’escola i d’altres que s’hauran d’ acabar de cuinar a casa.

teclat

Taller de teclat i guitarra
L’ objectiu és posar en pràctica els valors  apresos a les classes i el contacte amb la música mitjançant un instrument.

TEATRE

 

 

 

TEATRE
En els escenaris s’ evoquen sentiments i sensacions que tots els éssers humans tenim. 

percu
Percussió
Aprendrem les tècniques i trucs del món de la percussió, afavorint el treball en grup i ens preparem per tocar a les festes de l’escola i del barri.

dansa

Dansa
Experimentació de noves possibilitats de moviments corporals, coneixement del propi cos.

 plastica

 Arts plàstiques
L’objectiu prioritari serà el desenvolupament de la creativitat i l’habilitat manual, així com la potenciació de la imaginació dels nens i nenes.

futbol

Futbol sala
Activitat que es practica al pati extern de l’arenal de llevant,  en horari de 17.30 a 18.30 recollida a l’escola

natació

Natació       
ACTIVITAT QUE ÉS REALITZA AL CLUB NATACIÓ BARCELONA SORTINT I TORNANT A L’ESCOLA       

cebarna
gimnasTICa rítmica

 


patins

Patinatge
Els curs anirà més encaminat a aconseguir que els nens puguin controlar els patins i després en puguin gaudir.  A mida que vagin pujant de nivell s’anirà augmentant la dificultat.

 


karate4 karate3 karate1

Karate
El Karate és un art marcial, i per tant treballarem de la forma tradicional sense practicar la seva vesant esportiva i de competició.

esports pilota

Iniciació esportiva
Conèixer el món que els envolta a través dels seu cos, la relació amb l’ espai, els objectes podran ser pilotes, cordes, obstacles, mocadors… o amb altres nens.

handbol

Handbol
L’handbol és un joc d’equip en el sentit ampli de la paraula, a diferència d’altres esports com el futbol, la seva naturalesa i el seu reglament prima la participació de tot l’equip (els canvis són continus, il·limitats i un jugador pot sortir i entrar les vegades que calgui des de la banqueta).

 


bkt

Bàsquet      
Utilitzem la pràctica esportiva com a un instrument més de formació i educació, adaptant-la al procés evolutiu dels nens i nenes. També es tindrà cura dels aspectes cognitius, socials i afectius. 

escacs

Escacs
Les escacs incentiven el pensament abstracte, la capacitat de concentració, l’assimilació de normes i respecte per l’adversari.

  bon dia

Bon dia – bona tarda !
Servei d’acollida dels nens i nenes .
Estona de joc lliure amb diferents jocs al seu abast, com joc simbòlic, jocs educatius, puzles, jocs de taula…
Quan el temps ho permeti sortirem al pati .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>