Casals

Casals 2020atenció : a causa del covid19 el telèfon que surt al web de l’ajuntament no està operatiu, per tant el contacte es farà  a través del correu casals@closques.cat. disculpeu les molèsties
Els nostres casals estan adreçats a nens i nenes de 3 anys (que hagin cursat P3) a 14 anys, tot fent grups d’edats similars d’acord amb els seus interessos i les possibilitats de creixement. Com a mínim diferenciem dos grups, el de Grans i el de Petits, i si el número de participants ho permet, ho ampliem a un 3r grup, el de Mitjans.
Els dissenyem a la mida de cada escola, responent al màxim a les necessitats i propostes que se’ns demani.
Plantegem un fil conductor com a centre d’interès del casal, en forma d’història lúdica, doncs confiem que és un mètode amb esperit integrador que ajuda a fer volar la imaginació dels nostres infants a través de contes, jocs i aventures.
Les activitats que oferim són esport, teatre, música, arts plàstiques, robòtica/programació… adequades al moment i l’edat del grup de nens i nenes I SEGONS L’OPCIÓ TRIADA PER CADA CENTRE.

CASAL D’INFANTIL :   (<– clicar per + informació específica infantil)

CASAL DE PRIMÀRIA:  (<–clicar per + informació específica de primària)

CASAL D’ HIVERN  (<–clicar per + informació específica del CASAL D’HIVERN)

Cada setmana farem les següents sortides 

 

                              Una excursió de tot el dia*
                               Una sortida de mig dia*
                               Una sortida d’aigua primària* 

 

 * les setmanes de menys de 5 dies poden ser alterades els dies, el nombre I EL TIPUS DE sortides
 * la meteorologia POT FER VARIAR (O  fins i tot ANUL·LAR) ALGUNA SORTIDA O EXCURSIÓ
 * a causa del covid19 es poden veure alterades les activitats i/o sortides del casal
 
DATES previstes de SORTIDES 2020      (<– cal clicar a sobre )

 

La tarda Ianqui (YEAHHHH!) seguim amb una tarda en anglès!!  Activitats, jocs, karaoke…

 

Super remullada diària amb un dia de tobogan aquàtic!

 

I repetim la Nit al Casal.                                                                                                                  Els nens i nenes tornaran a l’escola a les 20:30h, soparem (carmanyola) i farem jocs de nit, cinema a la fresca i ball!! A l’endemà ens llevarem i esmorzarem plegats.                                                                                                                                                   *(Aquesta activitat té un cost addicional i condicions específiques).

 

INSCRIPCIONS

Les dates d’inscripcions del 2020 són :
si es demana beca del  25/4 al  19/5
sense beca del 25/4 fins a exhaurir les places 
ATENCIÓ! : aquest any s’ha de fer la inscripció a través del següent enllaç a partir del 25/4: 
inscripcins D’INFANTIL:                             INSCRIPCIÓ INFANTIL AJBCN             INSCRIPCIÓ INFANTIL CLOSQUES

 

inscripcions DE PRIMÀRIA:                     INSCRIPCIÓ PRIMÀRIA AJBCN             INSCRIPCIÓ PRIMÀRIA CLOSQUES
MOLT IMPORTANT: una vegada inscrit, s’ha d’enviar un correu a casals@closques.cat,  enviant nom i cognoms de l’infant inscrit, telèfon de contacte, fotografia de la tarja sanitària i carnet de vacunes actualitzat, el full d’inscripció de closques (el podeu trobar aquí)  i el justificant de pagament (de mínim el 50% de l’import dels torns i  opcions escollides. En aquest cas la resta del pagament es faria en efectiu abans de començar el casal o el primer dia del mateix.)
Hi ha opció de pagament fraccionat en tres parts  (en el cas de voler fer servir aquest mètode poseu-vos en contacte particularment amb el casal )
El pagament del primer termini es pot fer mitjançant transferència bancària o fent un ingrés a qualsevol  caixer automàtic de LA CAIXA  (Encara que no tingueu cap compte amb La Caixa també es pot fer)                                                                                                             al número de compte següent:                                                                                                         ES21 2100 6522 9122 0213 7866
MOLT IMPORTANT : Com a referència cal posar el nom de l’infant
(en tots els pagaments següents s’haurà d’enviar el JUSTIFICANT DE PAGAMENT  ESCANEJAT o en foto A casals@closques.cat )

 dibuix closques rebuts

PREUS – DESCOMPTES I ALTRES INFORMACIONS

preus casal 2020

 ◊  L’ acollida de 8 a 9 és gratuïta (entrada màx. 8:45) imprescindible
                    marcar-ho al formularI 
◊  El dia de l’excursió de tot el dia dels nens/es que no es queden a dinar poden portar carmanyola o  poden pagar un tíquet del pícnic (avisant el dia anterior)
◊  la nit al casal té un cost addicional i està subjecte a límit de places i els nens ja hauran d’haver fet us de com a mínim una setmana sencerA al casal per poder inscriure’S
 

  Descomptes: (no acumulables entre si)

 

dte. 5% del pagament fet d’un sol cop de 4 O més setmanes (les setmanes poden ser seguides o no)
       dte. 5% Pagament abans de finalitzar la campanya d’ajuts de                                         l‘Ajuntament de Barcelona  (25/4 AL  15/5)
       dte. 3% per dos o més germans inscrits al mateix torn (a descomptar a partir del 2n)

 

REUNIÓ INFORMATIVA

a causa del covid19 aqUEst any no podem fer una sessió infOrmativa, PER tant us fem a mans el nostre power point, PER A  consultES, dubtes o altres informacions DEL CASAL D’ESTIU PODEU ESCRIURE AL correu electrònic CASALs@CLOSQUES.CAT

 

PRESENTACIÓ CASAL 2020  (<–per obrir la presentació cal clicar)

 

NORMATIVA,CANVIS I DEVOLUCIONS

No es realitzarà el casal si no hi ha un mínim de participants o quan les autoritats ho especifiquin a causa del covid19. En aquest cas es retornaran tots els diners.
Per tramitar una baixa s’ha d’avisar per correu electrònic a casals@closques.cat abans de 15 dies naturals de l’ inici del casal per retornar el 70% de l’ import abonat del casal. (no cal justificant)
En cas de comunicació posterior fins el dia d’ abans de començar el casal només es retornarà el 50% de  l’ import total del casal exclusivament amb justificant mèdic legal on especifiqui la impossibilitat de realitzar el casal.
Un cop iniciat el casal no es retornarà cap import.
Si s’anul·la una setmana on s’havia aplicat un descompte aquest descompte es perd.

 

FULLS D’INSCRIPCIÓ BEQUES i MONITORS DE SUPORT 2020
(CLICAR PER OBRIR INFORMACIÓ)
https://vacances.barcelona.cat/ca/                             1920_1080 GENEĚRIC + LOGO

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>