Inici

cropped-logo.jpg

 

CLOSQUES neix ara fa 10 anys, l’any 2010, per a donar resposta a les necessitats de Lleure dels nens i nenes i alhora com a eina de conciliació familiar i laboral per a les famílies d’una escola d’Educació Infantil i de Primària. En un primer moment Closques es va encarregar de gestionar les activitats extraescolars i un temps després va passar a gestionar també l’Espai de Migdia, fet que s’ha perllongat a dia d’avui fruit d’una col·laboració molt propera tant amb l’escola com amb l’Afa
 Dibuix Closques monitors

ELS NOSTRES OBJECTIUS:

La nostra entitat ofereix un servei d’alta qualitat sota el marc de la legislació i les normes que regeixen el món del Lleure Infantil i Juvenil, mostrant el màxim de transparència i eficàcia en la nostra gestió.
Ens esforcem molt en actuar sempre en sintonia amb el model educatiu de l’escola tot integrant-nos en el plantejament de les activitats i de la filosofia de la nostra entitat i treballant colze amb colze amb tota la comunitat educativa amb el màxim d’il·lusió i empenta.
El nostre Projecte Educatiu es basa en actituds i valors d’Integració i Pluralitat. L’objectiu principal de les activitats que oferim no consisteix únicament en contribuir a la formació dels infants, sinó a fer-ho de manera lúdica i divertida, donat que actuem en el temps lliure dels nens i nenes.
Apostem per la innovació en les noves propostes tant en les activitats extraescolars com en l’Espai de Migdia i en la formació contínua i la transferència de coneixements de tots i totes els i les integrants de Closques, començant per la pròpia direcció, amb l’objectiu de dotar al nostre projecte de tota la solidesa que requereix.
cLOSQUES COL·LABORA AMB :

recull logos