JUMPINGCLAY-ART-INFANTIL

A través de contes que s’ aniran explicant al llarg del curs s’ aniran modelant els personatges de les diferents històries.Treballa i ajuda a:
->millorar l’observació i la concentració
->La realització de formes bàsiques i complexes desenvolupa la percepció espacial i per tant contribueix al desenvolupament de la intel·ligència.
 ->S’estimula la imaginació i la creativitat artística, així com la iniciativa i l’autoestima amb el resultat de les creacions.
 ->Millora de la coordinació vista mans i de la psicomotricitat fina
->Relaxació. A través de la manipulació, es fomenten sentiments agradables en estar en contacte amb el seu tacte suau i les seves olors naturals.
 ->Potenciem el gust per la lectura i l’hàbit lector
Modela Contes:
 Treballem per projectes trimestrals. A través dels contes modelarem els seus personatges. Al final del trimestre els nens i nens s’emportaran un muntatge amb els personatges dels contes que els serviran per recordar les històries que hem explicat i jugar a casa amb les seves pròpies creacions. Durant el curs va augmentant la dificultat de les creacions realitzades d’acord amb l’ evolució i el desenvolupament de les habilitats manuals.
JUMPIJNGmaqueta-circ

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>