La Caixa de música de la Gina

Untitled221 (1)

La caixa de música de la Gina porta sonant des de fa milers d’anys, ara però ens ha arribat una carta anònima, dient-nos que ha deixat de sonar portant el caos als 7 regnes perduts.

L’ abominable Yeti es passeja pels jardins penjants de Babilònia, s’han vist Ovnis sobrevolant el triangle de les bermudes, i si tot això fos poc, el Titànic navega de nou sense capità per la ciutat perduda de l’Atlàntida.

La última nota musical de la caixa ha sonat des d’Escòcia, al llac Ness, on habita Nessie, el monstre que dorm des de fa milers d’anys en les profunditats d’aquelles aigües pantanoses. 

Necessitem la vostra ajuda per fer sonar de nou la caixa de la Gina i així restablir l’ordre als 7 regnes perduts.

Ens ajudeu?

 

QUÈ FAREM 

-1 sortida de TOT el dia

-1 sortida de MIG dia

-*només P5 – 1 sortida d’aigua

 

EXEMPLE DE SETMANA TIPUS

graella infantil

INSCRIPCIÓ

 Les dates d’inscripcions són del 23 d’abril al 23 de maig  si ho feu dins el període d’ajuts a les famílies, després d’aquest període  fins a exhaurir les places disponibles.

Podeu fer la preinscripció a través del següent enllaç de l’Ajuntament a partir del  26/4/22: 

https://vacances.barcelona.cat/ca/inscripcions infantil (dins aquesta pàgina podreu veure totes les dates)

 Una vegada tramitada al preinscripció la reserva queda feta a l’espera d’acabar de formalitzar-la amb la resta de documents i el justificant del banc corresponent al pagament de mínim el 50% de l’import dels torns i opcions escollides  (o en el cas de beca, enviament de la demanda de beca escanejada).

Podreu enviar aquests documents escanejats a: casals@closques.cat

Hi ha l’opció de pagament fraccionat (consulteu condicions a través del correu@).

El pagament es pot fer en efectiu (cita prèvia), o mitjançant transferència bancària, tarja de crèdit/dèbit o fent un ingrés a qualsevol caixer automàtic de LA CAIXA (encara que no tingueu cap compte amb la Caixa també es pot fer) al número de compte següent:

ES21 2100 6522 9122 0213 7866

Molt important! : Com a referència cal posar el nom de l’infant.

Un cop  fet el pagament s’haurà d’enviar escanejats el justificant de pagament juntament amb el full d’inscripció el carnet de vacunacions i  la targeta sanitària a: casals@closques.cat

Per entregar la documentació presencial és imprescindible demanar cita prèvia.

PREUS

foto preus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ddescomptes i altres informacions:

L’ acollida de 8h a 9h és gratuïta (entrada màx. 8:45h) imprescindible marcar-ho al formulari.

Descomptes(no acumulables entre si)

-dte. 5% del pagament de 4 o més setmanes d’un sol cop (seguides o no).

.dte. 5% Pagament abans de finalitzar la campanya d’ajuts de l‘Ajuntament de Barcelona (del 24 d’abril al 21 de maig).

-dte. 3% per dos o més germans/es inscrits/tes al mateix torn (a descomptar a partir del 2n).

 

QUÈ CAL PORTAR?  (pot ser que a causa del COVID19 hi hagi canvis)

  • cada dilluns hauran de portar una bossa a part, amb roba de recanvi (tota marcada amb el nom del nen/a), i els divendres serà retornada.
  • cada nen haurà de portar un paquet de tovalloletes humides (per tots els torns)
  • cada dia han de portar una motxilla amb roba per fer remullada ( xancletes, tovallola, banyador, i crema solar) tot marcat amb el nom. Es recomana portar també gorra. En cas de que es fes alguna sortida que impliqués no mullar-se, el dia d’abans es notificarà a les famílies per tal de que no hagin de preparar la motxilla per activitats d’aigua.
  • cada dia esmorzarem, per tant es recomana portar un entrepà petit o una peça de fruita a dins la motxilla.
  • Els dies que fem excursions de mig dia cal que cada nen porti una ampolleta d’aigua per anar-se hidratant.
  • es recomana que aquells dies que toqui piscina o sortida aquàtica, els nens i nenes portin posat de casa el banyador i la primera tongada de crema solar. Els monitors abans i durant l’ activitat tornaran a fer repassada de cremes.
  • a les sortides de tot el dia, els nens que es queden a menjar durant el casal no cal que portin dinar ja que tindran picnic. Aquells que fan opció fins les 13h, han de portar el dinar de casa, o avisar el dilluns d’aquella setmana que voldran picnic.
   en cas d’haver de donar medicació durant el casal cal firmar autorització prèvia i recepta del metge.
   Aquells nens que marxin sols a casa o que són recollits per algun germà gran que també participa al casal, necessitaran l’autorització firmada dels pares o tutors. Si algun nen, de manera esporàdica és recollit per alguna altre persona que no son els pares, hauran d’avisar via escrita, telefònica o a l’entrada del casal qui els recollirà. La persona que vingui a buscar a l’infant haurà de portar la tarja identificativa per a la recollida.
   l’entrada al casal tindrà lloc de 9.00h a 9.10 h per la porta d’entrada a l’escola (Carrer bac de roda). Les recollides de les 13h, 15h i 17h, i entrada de les 15.00h tindran lloc per la porta del pati.
   l’acollida gratuïta de matí és de 8 a 8:45,més tard d’aquest horari no es podrà entrar fins les 9, hora que comença el casal i és imprescindible que l’alumne hagi avisat o s’hagi apuntat amb anterioritat.

FULL INSCRIPCIÓ ARENAL DE LLEVANT_2022

DÍPTIC INFANTIL ARENAL 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>