RESET: PLAY

Una agència secreta ha posat en marxa el programa ” RESET: PLAY”                              CARTELL RESET PLAY                       on l’últim dia d’escola, dins el sobre de les notes, els nens  i nenes d’arreu del territori han entrat en contacte amb una substància amnèsica que els provoca  una estranya pèrdua de memòria.

Cap d’ells recorda què fan en el seu temps lliure!

No saben què és jugar, ni gaudir d’activitats amb els amics, ni tan sols recorden qye és una pilota!

La Lali i l’Adri, que encara no han obert els sobres descobreixen el què està passant, i encarreguen a una sèrie d’experts que posin en marxa amb un “grup pilot” una sèrie d’experiments per a recuperar la memòria esportiva, artística i lúdica de tots els nens i nenes que tot just comencen vacances i no saben què fer!

per això necessitem que vingueu a ajudar-nos al casal!!

Cada setmana farem les següents sortides:

 • Una excursió de tot el dia *   
 • Una sortida de mig dia *  
 • Una sortida a la piscina (excepte al setembre)        

Entre d’altres excursions anirem a:

iLLA fANTASIAIlla Fantasia

LA BASSA DE SANT OLEGUER  bassa

 

SALTING   SALTING HOSPITALET

i d’altres!

SEGUIM AMB  La tarda Ianqui (YEAHHHH!) introduïm una tarda en anglès!!  Activitats, jocs, karaoke…TOT EN ANGLÈS ! !

I un estiu més, pels nens i famílies que ho sol·licitin,  podran fer la tarda de llegim i fem feina! Una estona de lectura, de repàs, de fer deures d’estiu… (s’haurà de marcar a la inscripció )

Super remullada diària amb un dia de tobogan aquàtic!!

CURSES D’ORIENTACIÓ, TAST DE NOUS ESPORTS I MILERS DE JOCS I ACTIVITATS …

Aquí podeu veure una graella tipus de la setmana:  (PER AMPLIAR CAL CLICAR A LA IMATGE)

PROGRAMACIO PRIMARIA 18

           

QUÈ CAL PORTAR AL CASAL ?

 • cada dia han de portar una motxilla amb roba per fer remullada ( xancletes, tovallola, banyador, i crema solar) tot marcat amb el nom. Es recomana portar també gorra. En cas de que es fes alguna sortida que impliqués no mullar-se, el dia d’abans es notificarà a les famílies per tal de que no hagin de preparar la motxilla per activitats d’aigua.
  cada dia esmorzarem, per tant es recomana portar un entrepà petit o una peça de fruita a dins la motxilla.
 • Els dies que fem excursions de mig dia cal que cada nen porti una ampolleta d’aigua per anar-se hidratant.
 • es recomana que aquells dies que toqui piscina o sortida aquàtica, els nens i nenes portin posat de casa el banyador i la primera tongada de crema solar. Els monitors abans i durant l’ activitat tornaran a fer repassada de cremes.
 • a les sortides de tot el dia, i el dia de piscina (tornada a les 15h.) els nens que es queden a menjar durant el casal no cal que portin dinar ja que tindran pícnic. Aquells que fan opció fins les 13h, han de portar el dinar de casa, o avisar el dilluns d’ aquella setmana que voldran pícnic.
 • en cas d’haver de donar medicació durant el casal cal firmar autorització prèvia i portar la recepta del metge.
 • aquells nens que marxin sols a casa o que són recollits per algun germà gran que també participa al casal, necessitaran l’autorització firmada dels pares o tutors. Si algun nen, de manera esporàdica és recollit per alguna altre persona que no son els pares, hauran d’avisar via escrita, telefònica o a l’entrada del casal qui els recollirà.
 • l’entrada al casal tindrà lloc de 9.00h a 9.10 h per la porta d’entrada a l’escola (Carrer bac de roda). Les recollides de les 13h, 15h i 17h, i entrada de les 15.00h tindran lloc per la porta del pati.
 • l’acollida gratuïta de matí és de 8 a 8:45,  més tard d’aquest horari no es podrà entrar fins les 9h. , hora que comença el casal i és imprescindible que l’alumne hagi avisat o s’hagi apuntat amb anterioritat.
FORMULARIS DE  PRIMÀRIA:   díptic primària 2018
                                                          CASAL full inscripció 2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>