un estiu GEGANT!!!! ( casal d’infantil)

Un amic de l’Adri i la Lali els ha explicat que al bosc encantat hi ha un munt de personatges màgics que amaguen molts secrets.

Cada un d’ells va viure a diferents èpoques i indrets de la nostra terra, van decidir ajuntar-se tots al Gurb per fer la trobada centenària i poder explicar la seva història a tots els nens i nenes que els visitin al bosc.

L’Adri i la Lali  tenen moltes ganes de descobrir com es vivia antigament i de passada descobrir tots els seus secrets, però s’han adonat que faltava el TINET EL GRALLER , tenen por que s’hagi despistat i no arribi a temps.

ENS AJUDEU A TROBAR-LO I A DESCOBRIR LA RESTA DE SECRETS QUE AMAGUEN??

 

Cada setmana farem tres sortides:

Una excursió de tot el dia*
Una sortida de mig dia *
Una sortida d’aigua (excepte al setembre)

 

Entre d’altres excursions anirem a :

 

camí del cel TibidaboPARC del TIBIDABO

                                                                   

LA BASSA DE SANT OLEGUER  bosc tancat

 

bosc del gurb

 

 

BOSC DEL GURB MÀGIC

 

 

i moltes més!

També una super remullada diària amb un dia de tobogan aquàtic !!

Tarda Ianqui, adaptada al grup d’edats, un dia a la setmana farem una activitat en anglès: manualitats, jocs, cançons…

i moltes més coses!!

Aquí us adjuntem una graella tipus de la setmana: (CAL CLICAR PER VEURE AMB ALTA DEFICNICIÓ)

 

programacio infantil 18

 

QUÈ CAL PORTAR?

 • cada dilluns hauran de portar una bossa a part, amb roba de recanvi (tota marcada amb el nom del nen/a), i els divendres serà retornada.
 • cada nen haurà de portar un paquet de tovalloletes humides (un per tots els torns)
 • cada dia han de portar una motxilla amb roba per fer remullada ( xancletes, tovallola, banyador, i crema solar) tot marcat amb el nom. Es recomana portar també gorra. En cas de que es fes alguna sortida que impliqués no mullar-se, el dia d’abans es notificarà a les famílies per tal de que no hagin de preparar la motxilla per activitats d’aigua.
  cada dia esmorzarem, per tant es recomana portar un entrepà petit o una peça de fruita a dins la motxilla.
 • els dies que fem excursions de mig dia cal que cada nen porti una ampolleta d’aigua per anar-se hidratant.
 • es recomana que aquells dies que toqui piscina o sortida aquàtica, els nens i nenes portin posat de casa el banyador i la primera tongada de crema solar. Els monitors abans i durant l’ activitat tornaran a fer repassada de cremes.
 • a les sortides de tot el dia, els nens que es queden a menjar durant el casal no cal que portin dinar ja que tindran pícnic. Aquells que fan opció fins les 13h, han de portar el dinar de casa, o avisar el dilluns d’aquella setmana que voldran pícnic.
 • en cas d’haver de donar medicació durant el casal cal firmar autorització prèvia i recepta del metge.
 • aquells nens que marxin sols a casa o que són recollits per algun germà gran que també participa al casal, necessitaran l’ autorització firmada dels pares o tutors. Si algun nen, de manera esporàdica és recollit per alguna altre persona que no son els pares, hauran d’avisar via escrita, telefònica o a l’entrada del casal qui els recollirà.
 • l’entrada al casal tindrà lloc de 9.00h a 9.10 h per la porta d’entrada a l’escola (carrer Bac de Roda). Les recollides de les 13h, 15h i 17h, i entrada de les 15.00h tindran lloc per la porta del pati.
 • l’acollida gratuïta de matí és de 8 a 8:45,més tard d’aquest horari no es podrà entrar fins les 9, hora que comença el casal i és imprescindible que l’alumne hagi avisat o s’hagi apuntat amb anterioritat.
FORMULARI  INFANTIL:    díptic INFANTIL 2019 
                                                     full d’inscripció 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>